neljapäev, 25. veebruar 2010

Hõrgutiste kohvik















Kuskilt raadiost jäi kõrvataha, et 24. veebruaril ei tohi naised isegi sukavardaid kätte võtta. No ma ei tea kust sellised uskumused küll pärinevad aga mina tegin siis küll kõvasti pattu ja rahmeldasin küpsetades ikka head mitmed tunnid.

Meie lugupeetud Vabariigi sünnipäeva puhul sai minu pidulaud kaetud Viimsi Rannarahva Muuseumi õdusasse "paadisaali". Seda lauakatmist kutsun hellitavalt hõrgutiste kohvikuks, sest kostitame külalisi suures valikus peenemat sorti küpsetistega, mis valmistatud parimatest toorainetest ja sooja südamega!

Suur aitäh Janale kampalöömise eest, Mari-Annile vahva pildi eest ja muidugi sügav kummardus ka kõigile kallitele kohvikulistele! Seekordse kohvikupäeva tulu läheb ühte toredasse heategevusprojekti, millest peagi ka kuulete.

2 kommentaari:

  1. Tõesti hõrk kohvik!!! Loodan, et kui järgmine kord kohvikut pead, saame ka külastada :) Arvan, et sain motovatsiooni jällegi napoleoni kooki ette võtta... POle seda õiget ikka veel teinud.. Aga üks õige küpsetamishuviline peaks sellega ju hakkama saama :) Sinu oma on igatahes suurepärane! No ja teiste küpsetsite kohta endiselt - maitsev-maistev-maistev :)

    VastaKustuta
  2. Tänud nii ilusate sõnade eest! Ootan isegi järgmist korda, hetkel ei tea veel täpselt. Napoleoni tuleb jah täitsa algusest lõpuni ise teha, ja võiga, poest leiduvast margariinisest lehttaignast head ei saa. Nagu kirjutasin napoleoni all, on tulemus iga selle valmistamiseks kulutatud minutit/tundi väärt.

    VastaKustuta