kolmapäev, 29. detsember 2010

Koogimaania Köögikalender

Head sõbrad!

Tahaks kohe kõva häälega öelda selle suurepärase aasta eest kõigile aitüma ja kohe kõvasti-kõvasti kallistada!
Aasta on olnud tõeliselt töö- ja teguderohke. Kahju ainult, et pole siia saanud nii palju blogida kui oleks tahtnud. Aeg lihtsalt on nii kiiresti eest vuranud. Selle mõtte peale tuleb mulle alati meelde - Lennart Meri ütles kunagi, et kui ajaga tahta kaasas käia, selleks tuleks joosta! No kui hästi mõelda, siis tegelikult ma olengi kogu aasta ju jooksnud!
Aga see meeletu jooksmine on saanud kuhjaga tasutud, väga suured asjad on ära tehtud. Muuseumis on saanud koos külastajatega palju leiba küpsetada ja bücklingi kastis kala suitsutada. Kevadel küpsetasin koduleiva 700 lapsele, uuuhh... On muidu ka küpsetatud, igasugu kooke ja torte, küll roosasid, küll siniseid, küll hommikuks küll õhtuks... Koogimaani kohvik on rõõmustanud oma püsikundesid Rannarahva Muuseumi vahvatel üritustel.
Viimsi Taluturuga on paljude meeli rõõmustatud. Ubinapäeval sai kõvasti õuntega tegeletud, oi jummel jummel küll... Ja palju muud ja palju muud...

Nüüd kroonib aastat üks ilus ja armas Köögikalender 2011, mille esikkaanel ilutsevad Koogimaania imelised maasikamusid! Eesti Ekspress nimelt avaldas 2010. aastal oma lehes avaldatud retseptidest kogumiku ja kas pole kena? Koogimaania retseptid armsalt ilustamas juuli- ja augustikuud.

Kallid sõbrad, soovin Teile mõnusat aasta lõppu ning saabuvaks aastaks mõnusaid köögitoimetusi ja mõõdukat koogitarbimist!

2 kommentaari: